Şehit İsmail Kefal İlkokulu
Çubuklu Caddesi Mektep Sokak No1 Beykoz

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek

MİSYON

• Eşdeğer kurumlar içinde en üst düzeye çıkabilmek. • Mecburen gelinen değil, tercihen gelinen bir kurum olabilmek. • Her çocuğun potansiyeli olduğuna inanmak. • Çevre bilincini yerleştirmiş bir okul olmak. • Sanatı içselleştirmiş ve sanata geniş açıdan bakabilmek. • Evrensel düşünebilme ve hareket edebilme. • Potansiyelini geliştirecek fırsatlar sunmak. • Özgüven, Özsaygı ve Sorumluluk duygularını geliştirmek. • Başarı ve mutluluk için çaba göstermesini sağlamak. • Mezunlarımızın ilgi,istek ve istidatlarına uyumlu üst öğrenim kurumlarına girmelerini sağlamak. • Atatürk İlke ve İnkılaplarını ve demokrasiyi içselleştirmiş iyi ve değerli bireyler ve vatandaşlar yetiştirmek. • Kültürel değerlerine sahip çıkarken, modern çağın getirilerine uygun olarak hareket edebilmek.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :TEKLİ